Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Faur Zsófi Galéria

Galériánk több mint egy évtizedes pesti, Ráday utcai működést követően kapott meghívást Buda újonnan kialakuló városközpontjába. Az azóta eltelt idő során sikerrel illeszkedtünk be a Bartók Béla út lakói, kulturális közterei közé és az ezeket egybekovácsoló, belőlük fakadó atmoszférába, amelynek fölépítése és megmutatása a KUL11 Egyesület tevékenységében is megfogalmazódik.

Elsődleges célunk a hazai kortárs művészet népszerűsítése és beépítése a nemzetközi művészeti szcénába, amelyet a külföldi vásárokon történő mind aktívabb jelenléttel és a külföldi galériákkal való partnerkapcsolatok kiépítésével kívánunk elérni. 2010 óta kiállítási programjainkban kiemelt hangsúllyal szerepel a kortárs magyar fotóművészet, melyet elkötelezetten képviselünk a határon túl is. Ezzel szoros összefüggésben a közép-kelet-európai régió kortárs művészeti szcénájában egyedülálló nyomdaipari és kiadói hátterére támaszkodva a kortárs művészettörténet-írás legújabb eredményeit, több nyelven megjelenő monográfiákat, szakirodalmi kiadványokat is gondozunk.

Örömmel teszünk eleget a Bartók Béla út újragondolása nyújtotta kihívásoknak, hiszen a nálunk kiállított műalkotásokat is közérthetőbbé teszi, ha bemutatkozásuk helyszíne nem a galéria küszöbén belül kezdődik, hanem olyan nyüzsgő szellemi kultúrtérbe illeszkedik, amely önmagában alkalmas arra, hogy megfelelő kontextust teremtsen a hazai kortárs művészet számára.

Facebook: www.facebook.com/FaurZsofiGaleria

1114 Budapest, Bartók Béla út 25.
+36 1 209 36 35
+36 20 212 92 29

http://www.raday-galeria.hu
H 9:00-18:00, K-P 12:00-18:00
Faur Zsófi Galéria