Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Fári Antikvitás&Art Galéria

Fári István vagyok, közel 30 éve dolgozom kulturális területen, Magyarország legolvasottabb havilapjának a Patika Magazinnak vagyok a kiadója, egyben számos tudományos ismeretterjesztő művet jelentetett meg cégünk. Korábban a sajtófesztivál rendezője voltam hat alkalommal. 2000-ben kezdtem régiségek gyűjtésével foglalkozni. 2010 és 2015 között műtárgy, bútor, festmény szakon, becsüsi végzettségeimről diplomát kaptam. Régi álmom valósult meg azzal, hogy megnyitottam a Fári Antikvitás & Art néven a galériámat.

Célunk olyan igényes műtárgyak, festmények, bútorok, szőnyegek árusítása, amelyek igazi értéket képviselnek és egyben ízlés formálóak úgy a fiatalok, mint az idősebb korosztályok számára. Emellett eltökélt szándékunk, hogy kapcsolódva a művészeti galériák jellegéhez, a régiségek mellett kamara kiállításokat szervezzünk, ahol kortárs művészek kerülnek bemutatásra. Ezzel minden korosztály igényeit szeretnénk kielégíteni.

Megvételre keresünk:

- antik és modern -XIX-XX.sz-i festményeket; bútorokat-szőnyegeket-falikárpitokat; kar-zseb-asztali-kandalló-álló órákat; porcelánokat-kerámiákat; bronz-ón-fa szobrokat-tárgyakat; üvegtárgyakat; ékszereket-bizsukat; arany és ezüst tárgyakat; csillárokat-lámpákat-falikarokat; tükröket; zeneszerkezeteket; régipénzeket-kitüntetéseket; műtárgyakat.

Weboldal: www.fariantikvitas.hu

 

1111 Budapest, Bartók Béla út 30.
+36 70 673 0787

https://www.facebook.com/fariantikvitas/
Fári Antikvitás&Art Galéria