Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Moró Antik Galéria

Különleges hangulatú üzletben találja magát az a vásárló, aki a Falk Miksa u. 13. alatt található, 20 éve alapított Moró Antik galériába látogat. Az üzlet, -mely mára igazi családi galériává nőtte ki magát-, tulajdonosa Moró Lajos gyerekkora óta gyűjti a fegyvereket és a keleti műtárgyakat.

A fegyvergyűjtők és a keleti művészetek szerelmesei gyakran beszélnek itt meg találkozót, mert a világ minden részéről származó egyszerű és míves fegyverektől a békésebb világot idéző tibeti és nepáli buddhista kellékig sok minden megtalálható ebben a boltban. A lovagló- és a fa-, ezüst vagy csont fejű sétapálcák az elmúlt századokat idézik. Miniatűr japán faragványok, lakkdobozok, bronz füstölők, kínai porcelánok, csont faragványok és egyéb Közel-és Távol keletről származó műtárgyak egész sora képviseli e távoli világot a galéria kínálatában.

Reméljük, hogy honlapunkon tett látogatása az első lesz a sok közül és előbb-utóbb személyesen is ellátogat a Moró Antik Galériába.

Moró Lajos, Moróné Sajdik Ildikó, Moró Csaba

 

Facebook oldaluk ITT!

1055 Budapest, Falk Miksa u. 13.
+36-1-311-0814

http://www.moroantik.hu
H-P 10.00-18.00, Szo bejelentkezésre
Moró Antik Galéria