Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Anna Antikvitás

A napernyő gyűjtemény, antik legyező, és sok-sok kézimunka - a kézimunkák, textilek iránti tisztelet, és szeretet, jócskán fűszerezve nagy adag gyűjtőszenvedéllyel - így kezdődött egy gyerekkori álom megvalósítása, és így jött létre az Anna Antikvitás.

Már a kezdetek kezdetén megfogalmazódott az a nemes gondolat, hogy menteni "kell" a menthetőt, hogy a magyar kézimunka klasszikus szépségét nem csak hazánk szűk határain belül, hanem határainkon kívül is ismertté kell tenni. A benne gyökerező őserőt nem szabad parlagon hevertetni, hisz nemzeti kincsünk (az), legyen népi vagy polgári - és így lett üzletünk fő profilja a régi textília, elsősorban a magyar - amely az évek során kibővült az egész Kárpát-medencére is.

Üzletünkben sok fajta kézi szövött terítő és függöny, horgolt és vert csipke, kelim, damaszt, bársony és brokát színes választéka megtalálható. Ezenkívül kerámiák, porcelánok, lámpák, csillárok, érdekes dísztárgyak sokasága nyújtja a keresgélés és rátalálás kimondhatatlan örömét.

 

Várjuk szeretettel!

FB oldal ITT

1055 Budapest, Falk Miksa u. 18.-20.
+36 1 302 5461
+36 20 935 0374

http://www.annaantikvitas.hu
H-P 10.00-18.00, Szo 10.00-14.00
Anna Antikvitás