Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Zero waste csomagoló workshop - Nagyházi Galéria

Légy Karácsonykor is környezettudatos! 

Hogyan? Ehhez adunk tippeket és tanácsokat "zero waste" csomagoló workshopjaink alkalmával, ahol olyan technikákat és ötleteket sajátíthatsz el, amit később a hétköznapokban is használhatsz, nem csak Karácsonykor. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet, ezért meglévő anyagok, vagy a természetben lebomló anyagok felhasználásával mutatunk most csomagolási trükköket.

Magaddal hozhatod a karácsonyi ajándékaid, de ha még nem volt időd a nagy bevásárlásra, az sem gond - biztosítunk mindenki számára könyveket, melyeket el is vihetsz magaddal. Itt megtanulhatod, hogy lehet hulladékmentesen becsomagolni és feldíszíteni különböző formájú tárgyakat, legyen szó egy könyvről vagy labdáról.

A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel a helyszínek befogadó képessége limitált és maga a foglalkozás sem engedi a nagy létszámot.

Időpont: 2019. december 20. - 15.30-17.30 (kérjük, hogy pontosan érkezz, megtisztelve ezzel a többi résztvevőt is)

Helyszín: Nagyházi Galéria és Aukciósház - 1055 Budapest, Balaton utca 8. (akik a helyszín biztosításával járulnak hozzá a környezettudatos gondolkodás továbbadásához)

Ha az ajándék már megvan, de nincs ötleted alternatív csomagoló anyagra, mi biztosítunk neked régi térképeket, szórólapokat, újságokat, amik csak arra várnak, hogy új életet leheljünk beléjük! Ha szívesen csomagolod textiliába, úgy hozhatsz magaddal sajátot, egy legalább 50x50 cm anyag darabot.

Természetesen egy fent említett méretű textilt is tudunk adni, amit a gyakorláshoz használhatsz!

Létszám: maximum 20 fő

Regisztrálni 2019. december 18-ig lehet vagy amíg a fent említett létszám be nem telik. Kérjük, csak akkor regisztrálj, ha tényleg részt szeretnél venni és ha közbe jön valami, akkor időben mond le, hogy helyedet átadhassuk másnak! A környezeten túl, legyünk egymásra is tekintettel!