Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Turizmus Világnapja 2019

Ezúton szeretnénk meghívni a Turizmus Világnapja keretén belül szervezett programjainkra 2019. szeptember 27-én, pénteken.

Az alábbi regisztrációs űrlapon keresztül tud jelentkezni az egyes programokra. 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a séták átlagos hossza 2-3 óra, így az egy időben vagy közel egy időben induló sétákon nem tud párhuzamosan részt venni, az ilyen regisztrációkat törölni fogjuk! A séták többsége ingyenes, azonban a Tourguide System kihangosító készülékeit használjuk kötelező jelleggel (ennek ára 450 Ft/fő), melyet Ön jelentkezésével tudomásul vesz. Amennyiben egészségügyi probléma miatt nem tudja használni, azt kérjük jelezze az info@bevasarloutca.hu e-mail címen. A sétákról részletes leírást: www.bevasarloutca.hu oldalon talál, kérjük olvassák el figyelmesen az ott leírtakat. A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

Egyes sétáknál a látogatandó épületek kérhetnek/kérnek teljes névsort a látogatókról. Ahol ilyen igény lép fel, ott a regisztráltakkal felvesszük külön a kapcsolatot és elkérjük a vendégeik nevét, hogy a séta során érintett épületbe beengedjenek mindenkit.

Az űrlapnál kérjük, hogy a vezetéknév és keresztnév mezőbe csak a regisztráló adja meg a nevét. Amennyiben többen jönnek, alább ki tudják jelölni, hogy pontosan hány fő jön még Önökkel. Továbbá kérjük, hogy valós e-mail címet adjanak meg, különben a rendszer nem tudja fogadni a regisztrációt és elvész. A regisztrációt ezek után úgy tudja véglegesíteni, hogy miután elolvasta az Adatkezelési tájékoztatót, az előtte lévő négyzetbe kattint, ezután válik beküldhetővé a regisztráció.

További kérdések esetén állunk rendelkezésre az info@bevasarloutca.hu e-mail címen.

Kérjük válassza ki, melyik sétára vagy programra kíván regisztrálni!