Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas2019-december 8.

Bartók Béla Boulevard

 

december 08., vasárnap, 10:00-13:00

Születésnapi NIOK tali, 3 éves a NIOK!

3 éves a Nincs időm olvasni kihívás! / VAN IDŐM OLVASNI CSOPORT! #vanidőmolvasni ezt ünnepeljük meg kedvenc íróinkkal, akik az elmúlt 3 évben már vendégeink voltak NIOK talikon, így velünk lesz Szentesi Éva, Péterfy-Novák Éva és Péter Gárdos, valamint csatlakozik hozzánk Juhász Anna Irodalmi Szalon! Közösen mutatjuk be a Van már időd olvasni? Olvasónaplót. Ők már megkapták, így december 8-ig forgatják, használják, naplóznak! Erről és az elmúlt időszakban megjelent könyveikről, munkájukról, jövőbeli terveikről beszélgetünk majd!

FONTOS: INGYENES, de regisztrációhoz kötött esemény! Regisztrálni: azolvasonaplo@gmail.com - on tudtok!

Helyszín: Szatyor Bár és Galéria (1111 Budapest, Bartók Béla út 36.)

További információért kattintson!

 

december 08., vasárnap, 10:00-12:00

Mindenki Oscar-díjas - animációs film készítése

Helyszín: Bartók Pagony (1118 Budapets, Bartók Béla út 5.)

További információért kattintson!

 

december 08., vasárnap, 12:00-19:00

Artecho Market

Az Allee Bevásárlóközpont mellett idén megrendezett Adventi Karácsonyi Vásárban az ArtEcho Egyesület is képviselteti magát. A stand a Kőrössy József utcában található, ahol különböző kézműves termékeket találhattok meg.

További információért kattintson!

 

december 08., vasárnap, 14:00-22:00

Alice Cup

Az Alice Cup egy emlékverseny, gyors és szórakoztató játékmenetekkel, ahol minden csapatban szerepelnie kell legalább egy női játékosnak, ő lesz Alice. Átlag 20 perc egy menet + 10 perc töltések és csapat cserék.

Jelentkezés itt: https://forms.gle/eJ6bPMkdqTxn56Xo7
Jelentkezési határidő: 2019.12.03 (kedd) 18:00

Helyszín: BarCraft Buda (1111 Budapest, Bartók Béla 18.)

További információért kattintson!

 

december 08., vasárnap, 19:00-21:00

Lame Tasting - Kóstolj és nyerj

Komolytalan sörkóstoló komoly kihívásokkal. A Lame tasting egy olyan sörkóstoló játék, amit az is tud élvezni, aki nem ért a sörökhöz, de imádja meginni. Készítsétek fel érzékszerveiteket és májatokat a kalandra és győzzön a legjobb csapat!

A sörkóstoló játék ára: 5.000 Ft.
A játékra szóló helyeink korlátozott számúak, a részvételhez előzetes foglalás mindenképpen szükséges!
A belépőjegyek megvásárolhatóak a KEG sörművházban és online https://tixa.hu/Lame-Tasting_20191208_keg

7 izgalmas kóstoló körrel várunk titeket, amelyek mind különböző játékos feladatok elé fognak állítani benneteket. A játék alatt 14 különböző csapolt sört kell végigkóstolni, de ne izguljatok, nem célunk, hogy a detoxba kössetek ki! Sörmesterünk nem csak a sörök megfelelő mennyiségéről gondoskodik, hanem arról is, hogy minél többet megtudhassatok róluk. Természetesen nem kizárt, hogy kicsit hangosabban fogtok beszélni a program végén, vagy nehezen fogjátok tudni abbahagyni a röhögést.

Helyszín: KEG Sörművház (1114 Budapest, Orlay utca 4.

További információért kattintson!

 

december 08., vasárnap, 19:00-22:00

Bartók - advent. jazz nights

Advent és jazz, vasárnap esték és élőzene - mi így várjuk a karácsonyt! Nálunk az ünnep egyet jelent a zenés pillanatokkal, a finom falatokkal és a közös estékkel veletek. Tartsatok velünk advent vasárnap estéin, ahol hangulatos jazz koncertekkel és bartókos pillanatokkal várunk titeket!

Fellépőink:

december 1.: Bori Viktor Attila (zongora), Glaser Péter (nagybőgő)
december 8.: Bori Viktor Attila (zongora), Elek István (szaxofon)
december 15.: Tisza Beáta (ének és zongora)
december 22.: karácsonyi meglepetés...

Asztalfoglaláshoz hívjátok az alábbi telefonszámot: (1) 211 2019

Helyszín: Bartók - reggel.délben.este (1114 Budapest, Bartók Béla út 9.)

További információért kattintson!

 

Falk Art & Antique

 

december 08., vasárnap, 10:00-18:00

ART NOUVEAU MEETS MUSICSzeretettel meghívjuk az antik bútorok, ékszerek és a zene rajongóit a Magyar Szecesszió Háza helyiségeiben 2019. december 6,7,8-án 10-18 óra között megrendezendő bemutatóra.
Tar Judit, az Antik & Modern vezetője és az antik bútorok szakértője betekintést nyújt az Art Nouveau és Art Deco bútorok, lakberendezési kiegészítők és ékszerek lenyűgöző világába.
Szegedi Tibor, az Ultimate Audio menedzsere az otthoni zenehallgatás legjobb termékeit mutatja be. A kiváló hangminőség és a belsőépítészeti megoldásokhoz illő design nem utópia. A német Bauhaus és a Skandináv letisztultság által ihletett hangsugárzók minden környezethez illeszthetők.
Minden érdeklődőt várunk, hogy egy kellemes ital mellett megosszuk Önökkel hivatásunkat, tapasztalatinkat az antik bútorok és a zenehallgatás terén.

Helyszín: Magyar Szecesszió Háza (1054 Budapest, Honvéd u.3.)

Részletek: www.antik-modern.hu; www.ultimateav.hu

 

Ráday Soho

 

december 08., vasárnap, 12:00-00:00

Csoki gyűjtés a Púderben

A Púder Bárszínház idén is hivatalos csokigyűjtő pont lett. 2019-ben is csatlakoztunk a Csokigyűjtő Akcióhoz! December 16-ig gyűjtünk, majd a puttonyt eljuttatjuk a debreceni bázisra, ahol önkéntesek 2000 ajándékcsomagot készítenek a beérkezett édességekből.

Helyszín: Púder Bárszínház (1092 Budapest, Ráday utca 8.)

További információért kattintson!