Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas2019-december 22.

Ráday Soho

 

december 22., vasárnap, 17:30

Bolgár Borok kóstolója

Az iF CAfe és a Bolgár Bornagykövetség/Bulgarian Wine Embassy közös szervezésében borkóstolót tartunk az iF Kávézóban december 22-én. A programot egy-másfél órásra tervezzük, ötféle bort mutat be a bolgár borok nagykövete, Rossen Tkacsenko. A borok őshonos vagy ritka fajták és közvetlenül a borászoktól érkeznek. A borok között fehér és rozé mellett a mediterrán világra jellemző testes vörösborokat is kóstolhatunk. A borokhoz finom falatokat (sajtokkal és krémekkel) adunk, ezzel is érdekesebbé téve a kóstolást.
A bemutató után persze lehetőség van vásárlásra is.
A kóstoló ára a borokkal és falatokkal 5900 Ft/fő.

A részvétel regisztrációhoz kötött: Hoffmann György, ifkavezo@t-online.hu vagy 061-299-0694. Maximum 20 fő regisztrációját tudjuk alkalmanként elfogadni.

Helyszín: IF Jazz Cafe (1092 Budapest, Ráday u. 19.)

További információért kattintson!

 

Bartók Béla Boulevard

 

december 22., vasárnap,

Ship Shop hajóláda design Bolt / vásár – Szabó Eszter Ágnes

Készüljetek velünk a Karácsonyra!! A következő hetekben olyan művészeket fogunk bemutatni, akiktől a legszuperebb karácsonyi ajándékokat tudjátok majd megvásárolni a Ship Shopból december 14 és 22. között

Helszín: BBBArtSpace (1114 Budapest, Bartók Béla út 33.)

További információért kattintson!

 

december 22., vasárnap, 12:00-19:00

Artecho Market

Az Allee Bevásárlóközpont mellett idén megrendezett Adventi Karácsonyi Vásárban az ArtEcho Egyesület is képviselteti magát. A stand a Kőrössy József utcában található, ahol különböző kézműves termékeket találhattok meg.

További információért kattintson!

 

december 22., vasárnap, 19:00-22:00

Bartók - advent. jazz nights

Advent és jazz, vasárnap esték és élőzene - mi így várjuk a karácsonyt! Nálunk az ünnep egyet jelent a zenés pillanatokkal, a finom falatokkal és a közös estékkel veletek. Tartsatok velünk advent vasárnap estéin, ahol hangulatos jazz koncertekkel és bartókos pillanatokkal várunk titeket!

Fellépőink:

december 1.: Bori Viktor Attila (zongora), Glaser Péter (nagybőgő)
december 8.: Bori Viktor Attila (zongora), Elek István (szaxofon)
december 15.: Tisza Beáta (ének és zongora)
december 22.: karácsonyi meglepetés...

Asztalfoglaláshoz hívjátok az alábbi telefonszámot: (1) 211 2019

Helyszín: Bartók - reggel.délben.este (1114 Budapest, Bartók Béla út 9.)

További információért kattintson!