Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas2019-december 21.

Bartók Béla Boulevard

 

december 21., szombat, 10:00-15:00

Ship Shop hajóláda design Bolt / vásár – Szabó Eszter Ágnes

Készüljetek velünk a Karácsonyra!! A következő hetekben olyan művészeket fogunk bemutatni, akiktől a legszuperebb karácsonyi ajándékokat tudjátok majd megvásárolni a Ship Shopból december 14 és 22. között

Helszín: BBBArtSpace (1114 Budapest, Bartók Béla út 33.)

További információért kattintson!

 

december 21., szombat, 12:00-19:00

Artecho Market

Az Allee Bevásárlóközpont mellett idén megrendezett Adventi Karácsonyi Vásárban az ArtEcho Egyesület is képviselteti magát. A stand a Kőrössy József utcában található, ahol különböző kézműves termékeket találhattok meg.

További információért kattintson!

 

december 21., szombat, 15:00

Tematikus uzsonna

Bauhaus ház bemutatása Lakos Borbála vezetésével!

Sétánk a Bauhaus jegyében telik, ugyanis a 20. század legnagyobb hatású művészeti iskolája, a németországi Bauhaus száz éve nyitotta meg kapuját. Ennek apropóján ismerkedünk Budapest első modern stílusú bérházával. BB út 62-64 számú háza, a Simplon-ház kívülről és belülről.

Az egykori Bartók Mozi regényes története (bemegyünk az étterembe, és körbe nézünk, hogy mi változott az évtizedek múlásával, és ami felett így sem járt el az idő)

Ha az idő engedi, akkor megtekintjük Budapest alighanem első igazi nagyvárosi tetőteraszát is.

Kérjük az épület bemutatásra időjárásnak megfelelő öltözékben jöjjenek. Utána pedig egy uzsonárra invitáljuk a kedves résztvevőket.

Uzsonna tartalma:

  • héjába sült krumpli kacsazsírral és lila hagymával

  • forralt bor

  • tea

  • mézeskalács

Részvétel: 1.500,- Ft /fő.

Max létszám: 20 fő

Helyszín: Rendezvénylakás (1114 Budapest, Bartók Béla út 62.)

Regisztráció lezárult!

 

Ráday Soho

 

december 21., szombat, 18:00

Forró a bor a Claroban

A Claro Bisztró, egyik, régóta ismert és népszerű hely a a Ráday utcában Forralt bor versenyt hirdet, melynek keretében az „európai hírű Claro-forralt bor” versenyre hív ki négy, három fős csapatokat. A borokat Duzsi Tamás pincészete biztosítja, eszközöket, alapanyagokat a Ház. A főzéshez kedvet és energiát biztosító harapnivalóról gondoskodunk. (Saját, titkos összetevők alkalmazása megengedett!) A zsűri – a Claro nagy tapasztalatú vendégei - pártatlan és hozzáértő döntése alapján osztjuk ki a győztes csapat díját: 1 Arany Claro Kártya, ami 1 éven át 20%-os kedvezményre jogosít.

Részvételi díj: 10.000 Ft csapatonként, 
A díjat kérjük előzetesen átutalni: JZJ Kft. OTP 11709002-21339260, vagy a helyszínen készpénzben téríteni.

15 – 20 fő fogadására készülünk előzetes regisztráció alapján. 

Információ: Lencse János, 06-20-983-3327, lencsejanos@gmail.com, www.clarobisztro.hu

Kérjük a nevezéseket december 16.-ig eljuttatni!

A szervezők fenntartják a jogot, hogy érdeklődés hiányában elálljanak az esemény megrendezésétől.