Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas2019-december 16.

KultUnio

 

december 16., hétfő, 16:00-18:00

Zero waste csomagoló workshop

 

Légy Karácsonykor is környezettudatos! 

Hogyan? Ehhez adunk tippeket és tanácsokat "zero waste" csomagoló workshopjaink alkalmával, ahol olyan technikákat és ötleteket sajátíthatsz el, amit később a hétköznapokban is használhatsz, nem csak Karácsonykor. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet, ezért meglévő anyagok, vagy a természetben lebomló anyagok felhasználásával mutatunk most csomagolási trükköket.

Magaddal hozhatod a karácsonyi ajándékaid, de ha még nem volt időd a nagy bevásárlásra, az sem gond - biztosítunk mindenki számára könyveket, melyeket el is vihetsz magaddal. Itt megtanulhatod, hogy lehet hulladékmentesen becsomagolni és feldíszíteni különböző formájú tárgyakat, legyen szó egy könyvről vagy labdáról.

A workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel a helyszínek befogadó képessége limitált és maga a foglalkozás sem engedi a nagy létszámot.

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ (1075 Budapest, Király utca 11.)

Regisztráció lezárult!

 

Bartók Béla Boulevard

 

december 16., hétfő, 10:00-15:00

Mindenhonnan küldtem képet - fotókiállítás 2020. január 04-ig

A Hungarikumokkal a világ körül egy lelkes fiatalokból álló csapat. Küldetésünk a világ országain átívelő magyar vonatkozások és hagyatékok feltérképezése, valamint bemutatása egy televíziós sorozat keretei között. Három évnyi forgatás után döbbentünk rá, hogy az élmények mellett olyan képi anyagot is sikerült gyűjtenünk, melyet mindenkinek látni kell.

Képeink világa bőven túlmutat a magyar vonatkozásokon: a különböző kultúrákat, valamint a lélegzetelállító tájakat igyekszünk közelebb hozni az emberekhez, hogy ne szűnjön meg a magyar világlátás Bécsnél és az „Óperencia” kereteit kitágíthassuk, amennyire csak lehet.

A kiállítás ingyenesen megtekinthető a BBB ArtSpace nyitvatartási idejében, hétfőtől péntekig 10-től 15 óráig.

További információért kattintson!

 

december 16., hétfő, 10:00-15:00

Ship Shop hajóláda design Bolt / vásár – Szabó Eszter Ágnes

Készüljetek velünk a Karácsonyra!! A következő hetekben olyan művészeket fogunk bemutatni, akiktől a legszuperebb karácsonyi ajándékokat tudjátok majd megvásárolni a Ship Shopból december 14 és 22. között

Helszín: BBBArtSpace (1114 Budapest, Bartók Béla út 33.)

További információért kattintson!

 

december 16., hétfő, 12:00-19:00

Artecho Market

Az Allee Bevásárlóközpont mellett idén megrendezett Adventi Karácsonyi Vásárban az ArtEcho Egyesület is képviselteti magát. A stand a Kőrössy József utcában található, ahol különböző kézműves termékeket találhattok meg.

További információért kattintson!

 

december 16., hétfő, 19:00-23:00

Beszélgessünk a sörről 7.0

Az utolsó kraftsörös beszélgetésre kerül sor idén a KEG Sörművházban. 4 főzde képviselőivel, tulajdonosaival, sörfőzőivel beszélget állandó riporterünk, Reczer Gábor. Érdekes és izgalmas kérdésekben nem lesz hiány, ahogy a megszokott őszinteség a és a jó kedv is garantált.

A Beszélgessünk a sörről eseményre a belépés térítésmentes, miként a témákhoz kapcsolódóan felszolgált sörök kóstolása is, de a korlátozott helyek miatt erősen ajánlott az előzetes regisztráció bármely elérhetőségünkön.

Helyszín: KEG Sörművház (1114 Budapest, Orlay utca 1.)

További információért kattintson!

 

Ráday Soho

 

december 16., hétfő 16:30

Karácsonyi szaloncukor/trüffel készítés

Szeretnél saját készítésű szaloncukrot a fára vagy esetleg az ajándékokat díszítenéd vele? Gyere el hozzánk és készítsd el saját trüffeleidet, szaloncukraidat egy garantáltan csupa csokis program keretében.

Ár: 6400 Ft / fő Tartalmaz egy rövid bemutatót a csokoládéról és 10-12 db szaloncukor, illetve trüffel készítését előkészített krémekből, majd azok becsomagolását.

Időtartam: 1 órás Létszám: Minimum 15 fő, maximum 25

Helyszín: Bonbonier (1092 Budapest, Ráday u. 25-27.)

Regisztráció lezárult.

 

december 16., hétfő, 12:00-00:00

Csoki gyűjtés a Púderben

A Púder Bárszínház idén is hivatalos csokigyűjtő pont lett. 2019-ben is csatlakoztunk a Csokigyűjtő Akcióhoz! December 16-ig gyűjtünk, majd a puttonyt eljuttatjuk a debreceni bázisra, ahol önkéntesek 2000 ajándékcsomagot készítenek a beérkezett édességekből.

Helyszín: Púder Bárszínház (1092 Budapest, Ráday utca 8.)

További információért kattintson! 

 

Fashion Street

 

december 16., hétfő, 10:00-16:00

Women/Art/Fashion kortárs művészeti kiállítás

Három lehengerlően vagány kortárs magyar művésznő - Kusovszky Bea, Nagy Boglárka és Naomi Devil - alkotásai reflektálnak három ugyanennyire izgalmas hívószóra: Women/Art/Fashion. A divat, a kultúra, a fontos társadalmi kérdések és a stílusos magasélet találkozása valósult meg a prominens Deák Palota kiállítóterében. 

A kiállítás 2020. január 14-ig tekinthető meg.

Helyszín: Deák Palota (1052 Budapest, Deák Ferenc u. 15.)