Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas2019-december 1.

Bartók Béla Boulevard

 

december 01., vasárnap, 10:00-14:00

Makett építési szakkör gyerekeknek

A Magyar Makettezőkért Egyesület egyik fő cél kitűzesse az, hogy a fiatalabb generációknak át tudjuk adni ennek a hobbinak a szeretetét. Megismertessük velük, hogy milyen jó is, ha a saját kezükkel raknak össze dolgokat és emeltet történelmi és más hasznos ismereteket szereznek. Ezért indítottunk egy ingyenes képzést elsősorban a 11. kerületi 10-14 év közötti gyerekeknek, akiket érdekelne a makettezés világa.

Várunk mindenkit szerettel!

Fontos kérjük a szülőket,hogy mindig előre jelezzék a gyerekek részvételét a foglakozáson a korlátozott helyek miatt!!
Férőhelyek száma : 10 fő
Részvétel ingyenes

Helyszín: Magyar Makettezőkért Egyesület (1114 Budapest, Bartók Béla út 55.)

További információért kattintson!

 

december 01., vasárnap, 12:00-19:00

Artecho Market

Az Allee Bevásárlóközpont mellett idén megrendezett Adventi Karácsonyi Vásárban az ArtEcho Egyesület is képviselteti magát. A stand a Kőrössy József utcában található, ahol különböző kézműves termékeket találhattok meg.

További információért kattintson!

 

december 01., vasárnap, 18:00-20:30

Secret Swing Sundays with Valami swing

"Óriási öröm számunkra, hogy elindíthatjuk swing sorozatunkat. A Valami Swing lesz vendégünk. A budapesti közönsége egyre nagyobb része ismeri az általában a semmiből felbukkanva is hatalmas bulit csapó zenekart. Az ún. gypsy jazz vagy jazz manouche, a néhai Django Reinhardt gitáros nevével fémjelzett pörgős, energikus, végtelenül szórakoztató zenét gyakorló srácok jópár éve szinte csak ennek szentelik az életüket, noha manapság a hot jazz is komoly szerepet kapott repertoárjukban.

Helyszínünk a BÉLA titkos, alagsori szobája lesz, mintha csak 1940-ben csábítottak volna el egy zártkörű házibuliba. A laza hangulat mellett többek között finom ételekkel és a város legjobb limonádéival szolgálnak ki minket."

Helyszín: BÉLA - bár, étterem, lakás, arborétum (1114 Budapest, Bartók Béla út 23.)

További információért és jegyvásárlásért kattintson!