Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas uzsonna a Bauhaus jegyében - Rendezvénylakás

Uzsonna időpontja: december 21. szombat 15 óra

Helyszín: Rendezvénylakás (1114 Budapest, Bartók Béla út 62.)

Létszám: max. 20 fő

Ajándék vásárlásra is van lehetőség, részletek az alábbi linken:

https://www.facebook.com/pg/kedvezmenyeslakberendezes.hu/shop/

Bauhaus ház bemutatása Lakos Borbála vezetésével!

Sétánk a Bauhaus jegyében telik, ugyanis a 20. század legnagyobb hatású művészeti iskolája, a németországi Bauhaus száz éve nyitotta meg kapuját. Ennek apropóján ismerkedünk Budapest első modern stílusú bérházával. BB út 62-64 számú háza, a Simplon-ház kívülről és belülről.

Az egykori Bartók Mozi regényes története (bemegyünk az étterembe, és körbe nézünk, hogy mi változott az évtizedek múlásával, és ami felett így sem járt el az idő)

Kérjük az épület bemutatásra időjárásnak megfelelő öltözékben jöjjenek. Utána pedig egy uzsonárra invitáljuk a kedves résztvevőket.

Uzsonna tartalma:

  • héjába sült krumpli kacsazsírral és lila hagymával

  • forralt bor

  • tea

  • mézeskalács

Részvétel: 1.500,- Ft /fő.

A regisztráció lezárult, a létszám betelt. 

Az átutalásnál kérjük közleménybe beírni: SlowXmas, Regisztráló neve - az utalás adatait a visszaigazoló e-mailben találják majd.