Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SlowXmas - adventi programok

Élő adventi naptár, tele élménnyel és kulturális feltöltődéssel

Az év legkülönlegesebb időszakához érkeztünk, lelkesen készülünk a karácsonyra és várakozásokkal vagyunk tele az újévet illetően. Hajlamosak vagyunk ilyenkor felpörögni, pedig épp ilyenkor kellene visszatalálnunk önmagunkhoz. Ehhez a visszataláláshoz, tudatos lelassuláshoz kínál helyet és programokat a tavalyihoz képest szélesebb körben, már öt budapesti utca, a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Ráday Soho (Ráday utca), a Fashion Street (Deák Ferenc utca) és a KultUnio (Budapest Multikulturális Negyede) a teljes adventi időszakban, december 1-24. között.

Mint egy adventi naptárt csokival, úgy szeretnénk minden egyes napot megtölteni az utcákban lévő vállalkozások, kulturális intézmények programjaival, amelyeknek hívószavai a kultúra, a feltöltődés és a kortárs művészet.

Az eseménysorozatot a Bevásárló és Tematikus utcák Nonprofit Kft. (BUM) koordinálja és szervezi a BKIK Kereskedelmi Tagozatának támogatásával.

Nyereményjáték részletei ITT érhetők el!

Alább pedig a programok érhetők el, az egyes napokra kattintva! 

LASSULJ LE ÉS TÖLTŐDJ FEL

BUDAPEST KULTURÁLIS BEVÁSÁRLÓUTCÁIBAN!