Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Ráday Antikvárium

Könyvfelvásárlás szolgáltatás

A könyv szellemi értéket képvisel. A könyvfelvásárlás olyan szolgáltatás, amely használt könyveket vásárol, majd azokat hozzáférhetővé teszi más könyvbarátok számára. A megunt könyveket más emberek szívesen fogadják. A könyvfelvásárlás alapvető mozgatórugója a használt könyv kereskedelmének.

Mi történik a könyvekkel a könyvfelvásárlás után? A könyveket a könyvfelvásárlás csapata szortírozza, kategorizálja és elérhetővé teszi olyan olvasók számára, akik igényt tartanak rá. 

A könyvfelvásárlás segít olyan embereknek, akik anyagi helyzetük miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy új könyveket vásároljanak. Nyugdíjasok, diákok, kismamák valamennyien profitálnak a könyvfelvásárlás által nyújtott szolgáltatásból. A szülőknek sokszor gondot okoz, hogy megvegyék gyermekeiknek az iskolában kötelező olvasmányokat. Ebben is segít a könyvfelvásárlás.

Gyűjtők sokszor antikváriumról antikváriumra járnak, mindent tűvé tesznek egy sorozat hiányzó példányáért. A könyvfelvásárlás egyszerűvé teszi a keresést gyűjtők számára is. Speciális témakörökben (pl. kertészet, terápiák, pszichológia) nem biztos, hogy egy könyvesboltban megtaláljuk azt, amit keresünk. A könyvfelvásárlás teszi lehetővé a folyamatosan megújuló készletet, ami megoldást jelenthet, ha bármilyen okból keresünk használt könyveket.

 

A Ráday és az Erkel utca sarkán, a Kálvin tértől öt percre; Bejárat az Erkel utca felől

1092 Budapest, Ráday utca 18.
+36 (1) 308-7545

http://antikvarium-konyv.com
H-P 10.00-18.00
Ráday Antikvárium