Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

ONE Fashion Budapest

A ONE Fashion Agency & Retail egy folyamatosan bővülő, magyar divattervezőket összefogó vállalkozás, mely 2013 nyarán indult el. Célunk a hazai tehetségek ismertségének és kollekcióik értékesítésének növelése webshopunkon és üzletünkön keresztül, mind a hazai, mind a külföldi piacokon egyaránt.

Budapesten a Ráday utca 9. szám alatt található üzletünk, mely nem csupán boltként funkcionál, hanem közösségi helyként is. Különlegessége az egyedi shop-in-shop koncepció, mely megkönnyíti a kollekciók közti eligazodást és kellemes élménnyé teszi a vásárlást. Üzletünk gyakran ad otthon hazai divat eseményeknek, úgy mint például új kollekciók prezentálásához, shopping napokhoz és stílustanácsadás szervezéshez; így kíván teret adni a divatnak és rajongóinak a találkozásra.

1092 Budapest, Ráday utca 9.
+36 20 378 37 95

http://www.onefashionbudapest.com
H - P : 11:00 - 19:00, Szo : 11:00 - 15:00, Vas: ZÁRVA
ONE Fashion Budapest