Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Turcsák Tibor Hangszerkészítő

Ha egyedi gitárt szeretne, vagy hangszere javításra szorul, akkor látogasson el a Ráday utcába.

Az általam létrehozott és levédett Gitison márkanév alatt a 80-as évek óta készítek elektromos, jazz és akkusztikus (klasszikus) mesterhangszereket.

Gitárjaimat számos neves zenész (Pl.: Solymos Antal, Szűcs Antal Gábor, Tátrai Tibor, P-Mobil zenekar, Vörös István, Szabó Sándor, Magna Cum Laude zenekar: Mező Misi, stb.) használja megelégedéssel, az eltelt idő alatt a szériaszám meghaladja a százas nagyságrendet.

Az elkészített egyedi gitárok felölelik az 50-es és 60-as évek nagy gitártervezőinek legendás típusait a fél-akusztikus jazzgitártól a rock-gitárokig valamint egyéni formákat így nagy sikereket értem el saját tervezésű hangszereimmel is.

Az országban elenyésző azoknak a zenészek, előadóművészek, zenét művelők, hangszert kedvelők, gyűjtők száma, akik hangszereikkel nem fordultak volna már meg nálunk javítás, restaurálás, felújítás, stb. céljából. Az általuk írásban adott referenciák a megelégedettséget és a minőséget híven tükrözik.

Valamennyi hangszer saját kézi készítésű és tekercselésű, a megrendelő kivánsága szerinti hangkarakterű és kiváló hangminőségű hangszedőkkel készül, gyári, vagy saját készítésű felszereléssel (húrláb, húrtartó, mechanikus kar, hangolókulcs stb).

A weboldalon bemutatott valamennyi hangszer egyedi. Ezek másolata, illetve egyéni igényeknek megfelelő hangszer személyes megbeszélés alapján rendelhető. Kérjük vegye figyelembe, hogy a hangszereket tisztán kézimunkával, kiváló alapanyagból készítjük, az elkészítés ideje hónapokat vehet igénybe.

Az egyedileg készített hangszedők gitártól függetlenül is megvásárolhatók, megrendelhetők. Valamennyi kézzel tekercselt, speciális mágnessel és vezetékkel készül, kiváló hangzást biztosít.

A referencia hangszerek személyesen is megtekinthetők a műhelyben.

1092 Budapest, Ráday utca 38
+36 30 954 4216
+36 1 215 2526

http://turcsak.com
Turcsák Tibor Hangszerkészítő