Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Paprika Jancsi Étterem - ideiglenesen bezárt

A Ráday utca egyik legszebb és legromantikusabb éttermébe, a Paprika Jancsi étterembe szeretnénk elkalauzolni önöket!

Magyaros és a nemzetközi konyha változatos specialitásaival, széles italválasztékkal, valamint minőségi hazai borokkal, tavasztól őszig hívogató elegáns terasszal, hűvösebb idő esetén szeparálható galériarészekkel várjunk kedves vendégeinket.

Vállaljuk céges rendezvények lebonyolítását, különterem biztosításával, hangosítási és vetítési lehetőséggel, valamint baráti és családi összejövetelek bensőséges megrendezését.

A személyzet szakmailag magasan képzett, több nyelvet beszélő felszolgálókból valamint a magyaros és a nemzetközi konyha több területén is bizonyított konyhafőnök által vezetett csapatból tevődik össze.

Szívélyes hozzáállásunkkal tudjuk biztosítani a „Magyar vendégszeretõ érzést,” és a hozzá tartozó felejthetetlen kulináris élvezeteket.
Kérjük, hogy személyesen is gyõzõdjenek meg a hely egyedi, lebilincselõ varázsáról.

Üdvözlettel, a Paprika Jancsi étterem csapata

 

Facebook oldal: www.facebook.com/PaprikaJancsiEtterem

https://www.facebook.com/PaprikaJancsiEtterem/posts/3376485419072101

1092 Budapest, Ráday u. 16.
+36 1 299 0702

http://www.paprikajancsietterem.hu
Paprika Jancsi Étterem - ideiglenesen bezárt