Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

MyChoccy Csokoládémanufaktúra

Ha még nem találkoztál velünk, gyere közelebb és olvass…

Mi – a MyChoccy Csokoládémanufaktúra – egy családi vállalkozás vagyunk; ahol két generáció, közel 30 évnyi szakmai tapasztalattal alkot csokoládékat.

A belga kézműves hagyományokat követve és ápolva készítjük ezeket a finomságokat, családi receptúrák alapján, sok-sok szeretettel és szenvedéllyel.

A hagyományok tisztelete mellett azonban imádunk kísérletezni is – új ízekkel, különleges technikákkal, megragadó kinézetekkel, formabontó kivitelezési megoldásokkal – így a tradicionális ízvilágú édességek mellett megtalálhatod folyamatosan bővülő kínálatunkban az újhullámos alkotásokat is.

Belvárosi kávé és csokoládé bárunkban a kézzel készített bonbonok és trüffelek mellett sok más  kézműves csokoládés édességet, helyben készített forró csokoládékat, kávé- és tea különlegességeket, aprósüteményeket, friss limonádékat és házi szörpöket kóstolhatsz.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/mychoccy

1092 Budapest, Ráday utca 40.
+36 20 665 4500
+36 20 320 0399

Weboldal: https://mychoccy.com/
H-P 11:00-18:00
MyChoccy Csokoládémanufaktúra