Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Manga Cowboy Étterem

A Manga Cowboy! 2009. nyarán azzal az alapötlettel nyílt meg, hogy Ázsia és Észak-Amerika jellegzetességeit az étlapon, az itallapon és látványban is felvonultassa, sőt, keresztezze, ha úgy a legjobb.

A manga-stílus kiválasztása nem véletlen, hiszen a japán képregény-ábrázolás térben és időben több művészeti ág találkozásából jött létre és gazdagodott folyamatosan a XII. századi kezdetektől egészen napjainkig. Jellemzője a vázlatosság, amely a keretek közé szorítottsággal ellentétben teret enged a kreativitásnak, amit a Manga Cowboy egy észak-amerikai tehenészfiú bátorságával ki is használ.

Az éttermet két Észak-amerikát megjárt fiú indította útjára. Az elmúlt több mint 11 évben egy kultikus helye lett a Ráday utcai közönségnek benti és kinti étkezéshez és italozásokhoz és lassan 7 éve szállít házhoz a Budapestieknek.

 

Facebook oldal: www.facebook.com/mangacowboy

 

1092 Budapest, Ráday u. 31. c.
+36 1 215 8079 (Asztalfoglalás)
+36 20 614 8710 (Házhoz szállítás)

http://www.mangacowboy.hu/
H-P 10.00-19.00, Szo-V 11.00-19.00
Manga Cowboy Étterem