Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Claro Bisztró és Étterem

Barátságos hangulatú éttermünk és teraszunk a tradicionális magyar és a nemzetközi konyha különlegességeinek ad otthont. Étlapunk széles választéka mellett, naponta változó, 3 fogásos menüvel igyekszünk bemutatni szezonális ételkülönlegességeinket!
A Claro Bisztró nem csak fogásai miatt népszerű, hanem emlékezetes bulijairól,legyen szó élőzenés halloweenről vagy disco hangulatú szilveszterről.Emellett nálunk megkóstolhatja a magyarországi borvidékek nemzetközileg is elismert borait, valamint a külföldi borvidékek remekeit is,de a sör kedvelőinek sem kell elkeserednie, a 9 féle csapolt sör közül valamelyik biztos elnyeri tetszésüket.

Most is várnak mindenkit online házhozszállítással és az üzletben elvitelre!

Kövesd napi ajánlatainkat:
www.facebook.com/clarobisztro

 

1092 Budapest, Ráday utca 35.
+36 1 216 1577

http://www.clarobisztro.hu/
H-Szo 11.00-19.00
Claro Bisztró és Étterem