Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Calvin Bistro and Cafe

Kávéház?

A nyolcvan éven felülieket kivéve senkinek nincs már mértékadó személyes tapasztalata.

Hogy miért olyan fontos minden részlet?
 

Azért, mert kb 250 évig a kávéház volt az európai polgári nyilvánosság első számú és legfontosabb színtere...

A Calvin Cafe igyekszik ezt a hangulatot átadni a vendégeinek,hiszen az étterem falain a  régi Kálvin tér jelenik meg, a múlt századforduló idején.

Ha van egy kis ideje maradjon nálunk egy erős feketére, ebédeljen, vacsorázzon, legyen egyedül, vagy társasággal, mi mindig szívesen látjuk, és persze ne felejtse otthon a laptopját sem, hiszen éttermünkben az internetet ingyenesen használhatja. Hívja meg barátait meccs nézésre, lepje  meg kedvesét, mi biztosítjuk a jó hangulatot.

Étlapkínálatunkon megtalálható mind a magyaros, mind a mediterrán konyha. Minőségi magyar boraink mellet coctail bárral várjuk nyáron a teraszunkon. Hetente kétszer élő zene szórakoztatja vendégeinket.

Kellemes időtöltést kívánunk Önnek!

 

Facebook oldal: www.facebook.com/Calvincafe

1091 Budapest, Kálvin tér 8.
+36 1 215-1215

http://www.calvinbistro.hu/
Calvin Bistro and Cafe