Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Cafe Intenzo

2003. január:
Kész vagyunk megnyitni a nagy publikum előtt! Saját ötleteink, saját kétkezi munkánk és elszántságunk megvalósulása a Cafe Intenzo.

A Ráday utca tövében, a Kálvin téren sikerült egy hangulatos családias kávéházat és éttermet kialakítanunk, amit hamarosan megkedveltek a vendégek.

Amit kínálunk...

Étlapválasztékunkat nemzetközi és magyaros ételek adták és adják a mai napig is.

Minden nap reggelivel, délben napi menüvel, este pedig különböző ajánlatokkal próbáljuk változatosabbá varázsolni mindennapjainkat.

Kiemelendő a kávé ajánlatunk és a kávé minősége, amit szakképzett Barista főz ’a szó legszorosabb értelmében’. Továbbá széles bor- és coctail választék gazdagítja az itallapot.

https://www.facebook.com/CafeIntenzo

1091 Budapest, Kálvin tér 9.
+36 1 219 5243

http://www.cafeintenzo.hu
Cafe Intenzo