Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Artemide Showroom

A Rio Lámpastúdó Kft. évek óta a világítástechnikai piac aktív résztvevője. Referenciáink között megtalálhatók szállodák, irodaházak, bankok, autószalonok, lakások, gyártócsarnokok, üzletek. Kínálatunkban a világszerte népszerű Artemide és számos olasz gyártó különböző stílusú design termékek mellett, a német ERCO és OSRAM professzionális világítástechnikai termékei is jelen vannak. A Ráday u. 45. szám alatti Artemide Showroom -ban várjuk partnereinket.

SZOLGÁLTATÁSAINK
Világítástervezés:
Munkatársaink a helyiség pontos geometriai méreteinek, valamint a világítási igényszint ismeretében méretezést végeznek, amely alapján a megfelelő lámpatípusok és azok teljesítményei megadhatók. Az alaprajzot mind faxon, mind elektronikus formában (dwg, dxf) fogadni tudjuk.

Szaktanácsadás:
Amennyiben nem tud dönteni a fényforrás típusok, teljesítmények kiválasztásakor, a megfelelő tartozékok, rendszerek konfigurációjának összeállításakor, ha a gazdaságosság, színhőmérséklet, színvisszaadás, korszerű világítási trendek területen kérdése merülfel, hívjon bennünket, küldjön e-mailt.

 

 fax: (+361) 323-1638

1092 Budapest, Ráday utca 45.
(+361) 323-1637

http://www.lampastudio.hu
H-P 10.00-18.00
Artemide Showroom