Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Várostervezési Napok 2024

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: verseny
Esemény kezdete: 2024-02-29 18:00:00
Esemény vége: 2024-03-04 20:00:00

Műhelyverseny építőmérnök-, közlekedésmérnök-, építész- és tájépítész-hallgatóknak.

Várostervezési Napok 2024

A BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium Kör-Vas-Út Tagozata, a Közlekedésmérnöki Szakkollégium, az Építész Klub Szakkollégium és a Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium 2024-ben 15. alkalommal is meghirdeti a nagy sikerű építőmérnök-, közlekedésmérnök-, építész- és tájépítész-hallgatóknak szervezett komplex műhelyversenyét, a Várostervezési Napokat.

A verseny célja, hogy a résztvevő hallgatók kis csoportokban gondolják újra Budapest valamely városrészét/közterét közlekedési, építészeti és fenntarthatósági szempontból. A feladat helyszíne, azaz a tervezési terület titkos, csak a verseny első napján fogjuk elárulni.

További részletek hamarosan ITT.