Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Újbuda x Eleven Ősz Fesztivál x Szalon

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: Séta,beszélgetés
Esemény kezdete: 2021-09-17 19:00:00
Esemény vége: 2021-09-19 11:00:00

Ahogy már évek óta szokássá vált, a Szalon és vezetője, Juhász Anna - Újbuda kulturális nagykövete rendszeresen bekapcsolódik irodalmi programokkal az Eleven Ősz Fesztivál pezsgő életébe.

Újbuda x Eleven Ősz Fesztivál x Szalon

Ilyenkor a Bartók Béla út és környéke megtelik irodalommal, kultúrával, semmihez sem hasonlítható nyüzsgés és művészeti kavalkád várja a XI. kerületbe látogatókat.

A szeptember 17-19. között megrendezésre kerülő fesztiválról hamarosan Macskakő adást is láthattok, és két programot már most ajánlunk figyelmetekbe:

📌 Szeptember 17. 19.00 - Szalon EXTRA - Kreatív írásról Kőrizs Imrével

Interaktív beszélgetés mindenkinek, akit érdekel a szöveg, az írás, a fogalmazás - mindenkinek, aki már belevágott és annak is, aki most fontolgatja. Mi, a Szalonnal támogatjuk a bennetek rejlő kreatív enegriát, gyertek el és találkozzatok Imrével, akinek a kérdéseiteket is feltehetitek! A programmal kapcsolódunk az előző szezon SZAVAK irodalmi pályázatához. A belépés ingyenes!

📌 Szeptember 19. 10.00 - Újbudai Irodalmi Séta irodalmi kvízzel, ami a Gárdonyi térről indul. A séta ingyenes, csak a füleseket kell kifizetni a helyszínen (500 Ft)

Mindkét programra regisztrálni kell az anna.irodalmiszalon@gmail.com címen!

További részletek ITT!