Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Tematikus Séták 2021 - Falk Miksa utca

Érintett utcák: Art&Antique Street
Címkék: Online séta
Esemény kezdete: 2021-05-07 15:30:00
Esemény vége: 2021-05-07 16:30:00

Továbbra is virtuális sétára csábítjuk Önöket májusban!

Tavaszi Tematikus Séták 2021 - Falk Miksa utca

Art & Antique Street, azaz a Falk Miksa utca egy építész szemével

Ha a Falk Miksa utca nevét halljuk, elsősorban az utóbbi évtizedben ismertté vált Galériák és Műkereskedők tematikus utca képe jelenik meg képzeletünkben. A mai sétánkon kicsit visszatekintünk az utca kialakulásának történetére, névadójára, városrendezési jelentőségére és a galériák, műkereskedések kirakatainál feljebb, a házakba beljebb nézve kíséreljük meg az utca jobb megismerését. A XX. század elejének jellegzetes gondolkodása, az  ipari terület polgárosodása, jól nyomon követhető az utcán végig sétálva.

A séta útvonala: Kossuth Lajos tér - Falk Miksa utca - Szent István körút

A séta időtartama: cca 60 - 70 perc

A sétát vezeti: Kacskovics Fruzsina idegenvezető

Az esemény zoom webináriumában való részvétele regisztrációhoz kötött, mivel a létszám limitált. Akik regisztrálnak, azok visszaigazoló e-mailben kapják meg az adott séta zoom meghívóját és a leírást, miként tudnak csatlakozni. A feltüntetett időpontok a séta kezdését jelölik, ezért javasoljuk, hogy 10-15 perccel korábban már jelentkezzenek be a felületre és ellenőrizzék a készüléküket, hogy jól hallják és látják a „közvetítést”. Ha regisztráció után 1-2 órával nem kapják meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a hozzáférést. Kérjük, a visszaigazoló e-mail hiányát legkésőbb 48 órával az esemény előtt jelezzék, mert az esemény kezdetekor már nem áll módunkban pótolni azt.

A sétákat a BUM FB oldalán https://www.facebook.com/bumhu is közvetíteni fogjuk, így regisztráció nélkül, ott is követheti az eseményt. (Ha követi FB oldalunkat, akkor automatikus értesítőt is kap majd az élő adás elindulásáról.)

Regisztráció