Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tavaszi Tematikus Séták 2021 - Bartók Béla Boulevard és környéke

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: Online séta
Esemény kezdete: 2021-04-09 15:30:00
Esemény vége: 2021-04-09 16:30:00

Ismét virtuális sétára csábítjuk Önöket az elkövetkező két hónapban!

Tavaszi Tematikus Séták 2021 - Bartók Béla Boulevard és környéke

BBB másképp - A Bartók Béla Boulevardról a Magyarok Nagyasszonya-sziklatemplomig

A Gellért (Kelen) - hegy lábánál kialakult városrész bérházainak nyüzsgő világától emelkedünk a hegyoldalban épült társasházak, villák vonaláig. Felidézzük, miképp jött létre, formálódott ez a Duna-menti városrész a Gellért-hegy dolomit sziklatömbjének a környezetében.

A Hadik kávéháztól, a Gárdonyi térről indulunk. Lágymányost és Szentimrevárost összekötő Bartók Béla út egy szakaszán haladunk. Bekukkantunk a Mészöly utcába, majd az Orlay utcán végig a Gellért-hegyre kapaszkodunk. A Kemenes utca - Kelenhegyi út közé fogott Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda - Gellért Szálló tömbje mögül a Szikla-kápolnához sétálunk. Innen tekintünk szerteszét.

A séta útvonala: Bartók Béla út - Gárdonyi tér - Bartók Béla út - Mészöly utca - Bartók Béla út - Orlay utca - Mányoki út - Kelenhegyi út - Kemenes utca - Kelenhegyi út - Szent Gellért tér

A séta időtartama: cca 60 - 70 perc

A sétát vezeti: Kozák Attila idegenvezető

Az esemény zoom webináriumában való részvétele regisztrációhoz kötött, mivel a létszám limitált. Akik regisztrálnak, azok visszaigazoló e-mailben kapják meg az adott séta zoom meghívóját és a leírást, miként tudnak csatlakozni. A feltüntetett időpontok a séta kezdését jelölik, ezért javasoljuk, hogy 10-15 perccel korábban már jelentkezzenek be a felületre és ellenőrizzék a készüléküket, hogy jól hallják és látják a „közvetítést”. Ha regisztráció után 1-2 órával nem kapják meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a hozzáférést. Kérjük, a visszaigazoló e-mail hiányát legkésőbb 48 órával az esemény előtt jelezzék, mert az esemény kezdetekor már nem áll módunkban pótolni azt.

A sétákat a BUM FB oldalán https://www.facebook.com/bumhu is közvetíteni fogjuk, így regisztráció nélkül, ott is követheti az eseményt. (Ha követi FB oldalunkat, akkor automatikus értesítőt is kap majd az élő adás elindulásáról.)

Regisztárció