Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

SÉTAFESZTIVÁL 2022 TAVASZ

Címkék: Séta
Esemény kezdete: 2022-05-26 15:00:00
Esemény vége: 2022-05-29 18:00:00

A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület 2018 óta évente megrendezi Sétafesztivál című rendezvényt, ahol különféle tematikára épülő, nappali és esti városismereti sétákra várjuk az érdeklődőket. A vezetett sétákon többek közt a metró művészetét, Zugló szecessziós épületeit, a fővárosi temetők kincseit, illetve kávéházak történetét lehetett megismerni.

SÉTAFESZTIVÁL 2022 TAVASZ

A fesztivál 2019 óta újabb hagyománnyal bővült. Az induló állomáson, ahonnan az első sétákat elindítottunk egy-egy emlékfát ültettünk. 2019-ben a Klauzál téren a holokauszt áldozatainak emlékére, 2020-ban a Gutenberg téren Heller Ágnes emlékére és 2021-ben a Király utcában Ráday Mihály emlékére.

A Sétafesztivált évente más-más tematikával, változatos programokkal rendezzük meg. 2022-ben a divat, az öltözködés és a dizájn áll a sétáink középpontjában.

Ebbe bele férnek a hagyományos múzeumi séták, a korábbi híres nagyáruházak, a divatmárkák emblematikus helyei is.

 

A Sétafesztiválon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Regisztráció kezdete: Május 20.

4 sétával a BUM is csatlakozik a Fesztiválhoz, így most a Fashion Streetet, Bartók Béla Boulevardot, a Falk Miksa utcát és a Ráday utcát is megismerheti egy kicsit más szemszögből!

 

További részletek és május 20-tól regisztráció a Mazsike oldalán!