Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Richter Sára Talált idő c. kiállítás megnyitója

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: Kiállítás,megnyitó,slowxmas2023
Esemény kezdete: 2023-11-24 18:00:00
Esemény vége: 2023-11-24 20:00:00

Szeretettel várunk 2023. nov. 24-én, pénteken 18 órakor - Richter Sára Talált idő című kiállításának megnyitójára és a ...

Richter Sára Talált idő c. kiállítás megnyitója

... a kiállításhoz kapcsolódó különleges lelassulós meditatív programokra
dec. 8-án, pénteken 17.30 - 19.30-ig és
dec. 15-én, pénteken 17.30 - 19.30-ig az ÍME KULT TÉRben.

Talált idő a címe Richter Sára textilművész kiállításának. Találó a cím, hiszen a kiállított, fellógatott textilek és képtárgyak meditációra, elmélkedésre hívnak, amihez időt kell találnunk. Illetve, maguk a műtárgyak találnak nekünk időt! Mi pedig felfedezzük a talált Időben nekünk ajándékozott titkokat.

November vége van. Közeledik az adventi időszak, előrenézünk várakozva. De hamarosan itt az év vége is, és akarva akaratlan visszatekintünk.
Rohanunk, szaladunk, elintézzük mindazt, amit terveztük, és azt is, amit nem.
Törekszünk valamerre, valamire. Néha sikerrel, néha sikertelenül. Lelkesek vagyunk, aztán megfáradunk. Teljesítünk és mulasztunk.

Az Íme Kult Térben megtekinthető kiállítás Sára legújabb és eddig még ki nem állított több mint 3 méteres vászon szalagképét is bemutatja.

Szeretnénk, ha a rohanás és sok fontos, hasznos dolog intézése közben lehetőséged nyílna megállni és elcsendesedni.
Erre hívunk december 8-i és 15-i péntek estéken.

Nézz be hozzánk!
Halk zene és egy tea vagy kávé mellett nézegesd a képeket, ücsörögj, elmélkedj vagy csak adj magadnak néhány percet a találkozásra magaddal!

További részletek ITT!