Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

NYOMOZÓS ÉS VÁROSFELFEDEZŐ JÁTÉK BUDAPEST: Mentsétek meg Erzsébet (Sissi) királynét!

Címkék: városfelfedező játék
Esemény kezdete: 2021-05-12 00:00:00
Esemény vége: 2021-12-31 00:00:00

1886-ban járunk. Erzsébet királyné Budára utazik, hogy itt várja be azt a napot, mely megszentelt napja egy nő életének. Gyermekét mindenképpen magyar földön kívánja világra hozni. Viszont aggasztó hírek érkeznek. Felbukkan egy rejtélyes merénylő… Teljesítsétek a küldetést, mentsétek meg a királynét!

NYOMOZÓS ÉS VÁROSFELFEDEZŐ JÁTÉK BUDAPEST: Mentsétek meg Erzsébet (Sissi) királynét!

Egy izgalmas történelmi városi séta, rejtélyekkel teli, vezető nélküli városnézés. Mobil applikáción futó városfelfedező játék kiterjesztett valóság élményekkel.

 

Kinek ajánljuk?

12 év felett bárkinek és mindenkinek, aki szeretné felfedezni Buda várát másképp, aki kedveli a szabadulószobás rejtvényeket, rejtélyeket. Sissi rajongóknak, Budapestre látogató, vagy itt lakó baráti társaságoknak, családoknak, a történelem iránt érdeklődőnek, diákoknak. Kiváló lehetőség cégek számára csapatépítésre. Ez a játék angol nyelven is elérhető.

 

Mit nyújtunk?

2 órás feledhetetlen élményt 2-5 fő részére. Kiterjesztett valóság élményű városi nyomozós játékot. Közepes nehézségű túrát a Budai várban, a Várnegyedben.

 

Hogyan játszható?

Biztonságos kártyás vásárlást követően 5 percen belül Android, iPhone mobil telefonon vagy Android és iPad tableten, folyamatos, de csekély, 20-40 MB adathasználattal. Nincs időpont foglalás, nincs időkorlát: a játék bármikor megkezdhető, szükség esetén megszakítható, bármikor folytatható.

Ha Budapesten és a budai Várban jársz, Nyomozz Velünk, fedezd fel a Várat, ismerkedj meg a tragikus sorsú Erzsébet királyné élettörténetével! Teljesíts egy igazán különleges küldetést!

Részletek a weboldalon (https://go.ar-game.hu/budavar) és az FB oldalon (Nyomozz velünk)!