Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Mozart: Szöktetés a szerájból

Címkék: online műsor
Esemény kezdete: 2021-01-23 19:00:00
Esemény vége: 2021-01-23 22:00:00

Vecsei H. Miklós új rendezésében látható az Opera új bemutatója, Mozart Szöktetés a szerájból című daljátéka az Opera Otthonra streamsorozatában.

Mozart: Szöktetés a szerájból

Az izgalmas történet – itt éppenséggel ifjú szerelmesek küzdenek, hogy kiszabaduljanak a szerájból – önmagában is a színpadi művek sikerének egyik kulcsa. A huszonéves Mozart változatos, frissességével és némi keleties jegyekkel tűzdelt zenéje azonban végképp ellenállhatatlanná teszi a Szöktetés a szerájból című daljátékot. A mozarti ifjúságú Vecsei H. Miklós első operarendezésének frissességét, az operai hagyományokat olykor fricskázó előadásmódot a Kiégő Izzók vetítőcsapata, Vecsei Kinga Réta jelmezei, Vetési Adrienn koreográfiája és Varró Dániel új fordítása is garantálja.

A produkció főszerepeit Wunderlich József (Szelim basa), Miklósa Erika (Konstanze), Rácz Rita (Blonde), Balczó Péter (Belmonte), Szerekován János (Pedrillo) és Gábor Géza (Ozmin) alakítják. A Magyar Állami Operaház Zenekarát és Énekkarát (karvezető: Csiki Gábor) Halász Péter vezényli.

Jegyvásárlás: http://bit.ly/OperaOtthonra_Szöktetés_jegy