Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Mindszenty Életkapuk interaktív kiállítás

Címkék: Kiállítás
Esemény kezdete: 2020-11-13 00:00:00
Esemény vége: 2021-03-19 00:00:00

A magyar szentek és boldogok mai emléknapján Erdő Péter bíboros nyitotta volna meg a #Mindszenty Életkapuk című kiállításunkat a jezsuita Párbeszéd Háza dísztermében. Ünnepélyes megnyitóra sajnos a járvány miatt nem kerülhet sor, de a kiállítás ennek ellenére FELÉPÜLT.

Mindszenty Életkapuk interaktív kiállítás

 

A következő hetekben online, a későbbiekben reményeink szerint élőben is betekintést nyerhetnek Mindszenty bíboros életének legújabb, interaktív kiállításába.

Ha személyesen még nem is, de mostantól virtuálisan látogatható a #Mindszenty - Életkapuk című interaktív kiállításunk, egy mindössze huszonhat perces online vezetéssel.

Virtuális belépés a youtube csatornánkon ITT


Alapítványunk honlapján ITT


 

Részletek itt: https://www.facebook.com/mindszenty.alapitvany/photos/a.625545304174814/3629331753796139/