Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

MARTIN WANDA FOTÓKIÁLLÍTÁSA A DEÁK PALOTÁBAN

Érintett utcák: Fashion Street
Címkék: Kiállítás,slowxmas2021
Esemény kezdete: 2021-11-15 00:00:00
Esemény vége: 2021-12-08 16:00:00

Az eddigi legizgalmasabb művészeti kiállításnak ad otthont a Fashion Street Gallery.

MARTIN WANDA FOTÓKIÁLLÍTÁSA A DEÁK PALOTÁBAN

A hazai kreatív- és divatszcéna színe-java jelen volt Az ártatlanság és a tapasztalás dalai című kiállítás megnyitóján, amelyen Martin Wanda megragadó portré- és divatfotóit, valamint egy különleges önarcképsorozatot is láthatunk.

A békéscsabai származású, jelenleg Budapest és London között ingázó művésszel már korábban is beszélgettünk, hiszen a Fashion Street magazin előző lapszámához ő készítette a lenyűgöző címlap- és fotóanyagot a várandós Mihalik Enikőről. E képek mellett egy sokkal személyesebb minitárlat is látható a Deák palotában, amely Wanda személyes tapasztalásait dolgozza fel a maga szokatlan és egyszerre lenyűgöző látásmódjával.

A Canon által szponzorált kiállítás alkotója a felnőtté válás és felelősségvállalások útvesztőjében, a nőiség-nőiesség, a szerelem, a valahova tartozni akarás vágyának útkereső, egyetemes kérdéseit boncolgatja. A kérdésekre nincs egyértelmű válasz, csak a különböző utak és tapasztalatok vizuális lenyomatai. Így fér egy kalap alá a posztmodenr szerelem-tapasztalásokat és a romantikus szerelmi ideált ütköztető önarcképkollázs és s aját intim terükben, hálószobáikban fotózótt „Szeretők” képei, valamint a feminimitás sokszínű megnyilvánulásainak portréiból való válogatás is. 

A kiállítást ingyenes látogatható december 8-ig, hiszen a Deák Palota a nagyközönség előtt is nyitva áll mindennap reggel tíz és délután hat óra között. Úgyhogy ha egy maradandó művészeti élménnyel szeretnétek gazdagodni, gyertek el a Fashion Streetre, ahol egyébként már a szokásos karácsonyi pompával díszített utca vár rátok!