Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

KORTÁRS MŰVÉSZETI SÉTA

Érintett utcák: Art&Antique Street
Címkék: Séta
Esemény kezdete: 2021-09-24 12:00:00
Esemény vége: 2021-09-24 14:00:00

Kortárs és modern kincsek a régiségek utcájában

KORTÁRS MŰVÉSZETI SÉTA

Vajon megfér egymással kortárs és antik? A galériás negyedben biztosan, hiszen a régiségek utcája számos kortárs és modern alkotást rejt. Művészeti kalandozásunk során galériásokat, iparművészeket kérdezünk – azokat, akik a Falk Miksa utca kulturális vérkeringését működtetik. Megismerkedünk változatos tárgyaikkal és felvillantjuk a környék történetének egy-egy izgalmas pillanatát is.

Séta időtartama: 2 óra

Sétát vezeti: Jakab Luca, művészeti és kulturális menedzser

Találkozási pont: Columbo szobor (Falk Miksa utca)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, -ha eljönne a sétára- regisztráljon a ildiko@moroantik.hu címen!

FONTOS!
Az összes beltéri helyszínen a szájat és orrot eltakaró maszk használata kötelező! Kérjük, hogy tartsák be a legalább 1,5 méteres távolságot! Amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van, igazoltan pozitív, vagy kontakt személynek minősül, semmiképp se vegyen részt a programokon!  

Amennyiben a járványügyi szabályok változnak, úgy azok mindenkori betartása mellett lehet majd az eseményen részt venni. Ha előírják védettségi igazolvány feltételét, akkor csak annak birtokában.

A program változtatásának jogát fenntartjuk!