Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Könyvkuckó / Szalon #120.

Címkék: online műsor
Esemény kezdete: 2021-01-20 19:00:00
Esemény vége: 2021-01-20 21:00:00

Január 20-án, szezonkezdő Szalonunkban Fábián Janka Julie könyvkuckója kötete adja a kiindulást.

Könyvkuckó / Szalon #120.

Az izgalmas, történelmi regényeiről ismert írónő, Fábián Janka munkáival rendre időutazunk, ezúttal az '50-es, '60-as évekbe, Magyarország, Amerika és Bécs is megelevenedik egy szép barátság által: Julie és Ági vezet majd minket keresztül a fordulatos történeten.
A szerzőt a könyv kialakulásáról és hátteréről kérdezzük, beszélgetünk a történelmi regényekről és a Julie könyvkuckóját megelőző, A könyvárus lány kötetről is. További két vendégünk Janka mellett: a szövegeket Tenki Dalma tolmácsolja, míg egy olyan lány is érkezik, akinek álma ugyanaz volt, mint Julie-é: egy saját könyvkuckó. Ugye kitaláltátok? Szabados Ági televíziós újságíró, a Nincs időm olvasni kihívás és a Libertine könyvesbolt alapítója is velünk lesz.

Az estet élőben nézhetitek itt, a Szalon oldalán, és nyereménnyel is várunk benneteket!
Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna irodalmár

Részletekért kattintson!