Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Könyvbemutató - A FairBooks Kiadó és Írói Műhely

Érintett utcák: Margit-negyed
Címkék: könyvbemutató,slowxmas2023
Esemény kezdete: 2023-11-25 15:00:00
Esemény vége: 2023-11-25 17:00:00

Büksi Zsuzsanna: Csodakert | Ludvig Dóra: Szilánkok - Küzdelem önmagammal | Jud Meyrin: A kastély réme könyvek bemutatója

Könyvbemutató - A FairBooks Kiadó és Írói Műhely

2023. november 25. (szombat) 15:00-17:00

A FairBooks Kiadó és Írói Műhely

Büksi Zsuzsanna: Csodakert | Ludvig Dóra: Szilánkok - Küzdelem önmagammal | Jud Meyrin: A kastély réme

 A FairBooks Kiadó és Írói Műhely szeretettel vár minden érdeklődőt Büksi Zsuzsanna, Jud Meyrin és Ludvig Dóra könyvbemutatójára, majd az azt követő kötetlen beszélgetésre, ahol megismerhetik az olvasók a novemberben megjelent Csodakert, A kastély réme és a Szilánkok - Küzdelem önmagammal című könyveket.

Egy magával ragadó románc a bajai vidéki házban. Egy skót kastély, ami titkokat, szenvedélyt és halált rejt. Egy második esély, ami talán elhozza a happy endet. Romantika, rejtélyek, női sorsok.

Részvétel ingyenes.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/724150646223830