Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kincskeresés az Országház körül - Idegenvezetők Világnapja 2024

Érintett utcák: Art&Antique Street
Címkék: Séta
Esemény kezdete: 2024-02-25 14:30:00
Esemény vége: 2024-02-25 16:00:00

Most kicsit a Falk Miksa utca környezetével ismerkedünk meg, de tavasszal az utcát is felfedezzük.

Kincskeresés az Országház körül - Idegenvezetők Világnapja 2024

 

2024. február 25. vasárnap

14.30

Kincskeresés az Országház körül

Csipkés Országházunk tövéből indulunk Lipótváros kalandos felfedezésére. Körbejárjuk a Kossuth teret, bekukkantunk a környező utcákba, díszes bérházak udvarába. Anekdotázunk a Parlamentről, megidézünk selyemgyárat és gőzmalmot, beszélgetünk a szomszédos Galériás Negyed kincseiről és olykor különös látogatóiról. Balázs Kata idegenvezető és műtárgybecsüs mesél.

Találkozó: 14.15 Falk Miksa és Szalay utca sarkán

A program időtartama: 1,5 óra

A sétát vezeti: Balázs Kata idegenvezető és műtárgybecsüs

Létszám: cca 25 fő

 

Regisztráció

 

Amennyiben szeretne részt venni a programon, kérjük, hogy töltse ki az alábbi regisztrációt! 

FONTOS!
A meghirdetett programon az aktuális járványügyi szabályok mindenkori betartása mellett lehet részt venni. Amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van, igazoltan pozitív, vagy kontakt személynek minősül, semmiképp se vegyen részt a programon!

Kérjük, hogy a sétára legkésőbb 10 perccel az indulás előtt legyen szíves megérkezni, hogy legyen idő a készülékek kiosztására.

A létszám limitált, továbbá kötelező a Headset (tourguide) készülék használata. Erre a megfelelő távolság betartása, valamint a környezeti zaj minimalizálása érdekében van szükség. Aki nem veszi igénybe, annak nem tudjuk biztosítani, hogy az idegenvezetőt mindig megfelelően hallja. A helyszínre annyi készülék kerül kiszállításra, ahányan regisztráltak. Egyetlen kivétel, ha valaki egészségügyi okból nem tudja használni a készüléket, természetesen ebben az esetben eltekintünk tőle. Javasolt továbbá saját fülhallgató használata mind kényelmi, mind környezetkímélési okokból. Normál jack dugós a készülék, tehát, amit saját telefonhoz használnak, az itt is működni fog. Akinek nincs saját, természetesen adunk egy darabot a készülékhez. 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

A csoportos sétákról hang- és képfelvétel is készül, melyet a későbbiekben promóciós jelleggel felhasználunk. Azzal, hogy eljön a sétára, Ön ehhez a felvételhez hozzájárul.

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

Az esemény főtámogatója