Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kanapé túrák 2021 - Lipótvárosi séta - Danubius kútjától a Duna partjáig

Érintett utcák: Fashion Street
Címkék: Online séta
Esemény kezdete: 2021-02-27 11:00:00
Esemény vége: 2021-02-27 12:00:00

A világ járvány előtt minden év február végén ünnepeltük az Idegenvezetők Világnapját. Bár még nem találkozhatunk személyesen, de a világnap alkalmából idén mi is készülünk két online sétával 2021. február 26-án és 27-én.

Kanapé túrák 2021 - Lipótvárosi séta - Danubius kútjától a Duna partjáig

A Kálvin térről az Erzsébet térre szállított Danubius–kútnál kezdjük a sétánkat. Lipótváros terein haladunk át. Ezenközben felidézzük a történelmi Pest határán túl északra terjeszkedő, egységes terv szerint kiépült városrész egykori látképét. Megnézzük, mit lát ma a Budapestre érkező vendég a Duna felől, mitől különleges egy múzeumhajó belsejében kialakított étterem, és a hajózásban, csillagászatban ismert Zenit szó hogyan jellemez egy hotelt. A sétán Turi Olga idegenvezető kalauzolja Önöket.

Az esemény zoom webináriumában való részvételi lehetősége megtelt. Azok, aki korábban regisztráltak, ha regisztráció után 1-2 órával nem kapják meg a visszaigazoló e-mailt, akkor az info@bevasarloutca.hu e-mail címen jelezzék, hogy munkatársunk el tudja küldeni Önöknek a hozzáférést. Az esemény napján ezt már nem áll módunkban pótolni.

Ha nem tudott regisztrálni sincs gond, mert a sétákat a BUM FB oldalán https://www.facebook.com/bumhu is közvetíteni fogjuk, így regisztráció nélkül, ott is követheti az eseményt. (Ha követi FB oldalunkat, akkor automatikus értesítőt is kap majd az élő adás elindulásáról.)

További részletek ITT!