Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

IDA's Garden/ Takács Orsolya kiállítása a Hadikban

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: Kiállítás
Esemény kezdete: 2021-11-04 19:00:00
Esemény vége: 2021-11-04 20:00:00

A Hadikban régóta tervezett személyes projektjével mutatkozik be Orsi: ez az Ida’s Garden.

IDA's Garden/ Takács Orsolya kiállítása a Hadikban

Takács Orsolya Szegeden, majd Sopronban tanult vizuális kommunikációt és formatervezést. Ezt követően pedig csomagolástervezést tanult Franciaországban a párizsi École Estienne-en. Képzései után egy francia makettező cégnél helyezkedett el, ahol prototípusokat, maketteket és kirakat dekorációkat készített olyan világmárkáknak, mint a Louis Vuitton, a L’Oréal, és a Pierre Hermé.

A Hadikban régóta tervezett személyes projektjével mutatkozik be: ez az Ida’s Garden.

Orsi így mutatja be az IDA's Gardent: „A névadás nagymamámhoz, Idához fűződik, aki virágoskertjével és virágok iránti szeretetével inspirált. A virágmontázsok különböző kompozícióival közelebb hozhatjuk a természetet és az élő virágok hangulatát. A virágpréselés hagyományos technikáját alkalmazva készítem el a képeim, így konzerválva a virágok szépségét, egyediségét.”

Kiállításmegnyitó: 2021. november 4. 19.00
Helyszín: Hadik galéria

Várunk mindenkit szeretettel a kiálltás megnyitóján, ahol megismerhettek egy új projektet. Egy pohár pezsgőre is a vendégeink vagytok.

November 4-én találkozunk!

További részletek ITT!