Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hu-Yang Kamilla – Ásító tereink egymásba nyílnak

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: Kiállítás,slowxmas2023
Esemény kezdete: 2023-11-15 19:00:00
Esemény vége: 2023-12-09 19:00:00

Tér. Terül. Tágul. Terjed.

Hu-Yang Kamilla – Ásító tereink egymásba nyílnak

A filozofikus megközelítéssel fogalmazódó grafikákon a természet és az épített környezet álomszerű metaforái találkoznak egy belső gondolati világgal. A képeken egymásba nyíló terek pszichogeográfiai érzékenységgel mesélnek, fény és árnyék által szabdalt tájak elevenednek meg. Itt a test is egy gondolat, amit az alakok jelenetekbe szőnek. Lelki lenyomatok egy táj rétegződéseiben.

A kiállítás hívószavai az újrafelfedezés és belakhatóság:
A tér, ahol rész és egész, egyén és kollektív összeér, megtörténik. Átjárói ablakok, ajtók, és tükrök, melyek mind befelé, középre vezetnek. Szférákon átfutó fái és létrái tengelyben tartanak, összekapcsolnak. Feltárva az önmagunk és környezetünk közötti relációkat.

Találkozzunk valahol a táguló horizonton.

 

Instagram: @mimmionthemoon.art

Megnyitó: november 15. (szerda) 19 óra
A kiállítást Balajthy Boglárka kritikus nyitja meg.
Szervező: Szilák Andrea

Megtekinthető: 2023.11.15-12.09.

Részletek ITT!