Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hétköznapi történetek elevenednek meg a Budapest FotóFesztivál köztéri kiállításán

Címkék: Kiállítás
Esemény kezdete: 2021-04-12 00:00:00
Esemény vége: 2021-05-20 00:00:00

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Városháza park ad szabadtéri otthont a Budapest FotóFesztivál életképeket bemutató, köztéri kiállításának április 12. és május 20. között.

Hétköznapi történetek elevenednek meg a Budapest FotóFesztivál köztéri kiállításán

A Budapest FotóFesztivál kiállításának 2021-es témája a hétköznapi életet feldolgozó fotográfiákat mutat be a Városháza parkban berendezett köztéri kiállításon. Az ÉLET/KÉP – Hétköznapi történetek névre keresztelt kiállítás 14 kortárs fotográfus munkáin keresztül mutatja meg a mindennapi élet jellemző mozzanatainak, helyzeteinek, pillanatainak témáját, az izgalmas utcaképeket, családi pillanatokat, valós vagy elképzelt jeleneteket.

A kiállítás kurátora Mucsy Szilvia, a Budapest FotóFesztivál igazgatója, a kiállítók között megtaláljuk Bányász Anna, Benkő Imre, Boncsér Orsolya, Déri Miklós, Felvégi Andrea, Halasi Eszter, Kállai Márton, Mészáros László, Molnár Zoltán, Oláh Gergely Máté, Piti Marcell, Rédling Hanna, Ruprech Judit és Urbán Ádám munkáit. Ugyan a 2020-as pandémia által meghatározott év nem kedvezett az emberközpontú, derűs pillanatokat megörökítő fotózásnak, az alkotók képein mégiscsak tetten érhető a műfaj sokszínűsége, az életteli pillanatok megörökítése.

A Budapest FotóFesztivál teljes kiállítása a Városháza parkot követően 2021. május 20-tól átköltözik a Kiscelli Múzeumba, ahol egészen július 18-ig lesz lehetőségünk bebarangolni a komplett tárlatot.

Forrás: funzine.hu