Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hadik Brunch Vámos Miklóssal

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: Előadás,Gasztro
Esemény kezdete: 2024-02-17 11:00:00
Esemény vége: 2024-02-17 13:00:00

A februári Hadik Brunch vendége nagy örömünkre Vámos Miklós lesz, akivel frissen megjelent, régi-új Ki vinné haza című könyvéről fogunk beszélgetni.

Hadik Brunch Vámos Miklóssal

Akiket megöltek a vészkorszakban, azoknak leszármazottjaik sincsenek, tehát nemcsak a nagynénik, nagybácsik hiányoznak a családi láncolatból, hanem az unokahúgok és -nővérek, az unokaöcsök és -bátyok is, szóval, gyakorlatilag mindenki, akivel távolabbi rokonként - kortársként? - tarthatnám a kapcsolatot. A Jaj az égető hiány első földolgozási - talán elfogadási? - kísérlete volt. A Múmiák egy másik megközelítés.

Vámos Miklós a beszélgetés után dedikál, könyvei a helyszínen 20% kedvezménnyel megvásárolhatók.

További információk ITT!