Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Fashion Street nyílt Mikulás-napi ünnepség

Érintett utcák: Fashion Street
Címkék: Gyermekprogram,slowxmas2023
Esemény kezdete: 2023-12-06 18:00:00
Esemény vége: 2023-12-06 20:00:00

December 6-án, ha nem is hajnalban, de késő délután újra ellátogat a Mikulás a Fashion Streetre is, akinek a Pappas Auto jóvoltából már a belépője is méltó lesz a nevéhez – de emellett is tartogat még meglepetéseket az este!

Fashion Street nyílt Mikulás-napi ünnepség

A Fashion Streetre látogatókat karácsonyi fények, Lindt-meglepetések és bűvészmutatványok várják, az ünnepi hangulatról pedig ezúttal egy igazi sztárpáros, Horváth Charlie és Tóth Vera gondoskodik!

Hagyományainkhoz hűen gondolunk azokra a gyerekekre is, akiknek a karácsonyi időszak nem csak az önfeledt ünneplésről szól, így a Pappas Autoval karöltve és a Csodalámpa Alapítvány munkáját támogatva idén is teljesítjük két beteg kisgyermek kívánságát, akik a Télapó segítőiként az ünnepi fények felkapcsolásában is részt vesznek.

A rendezvény időpontja:
2023. december 6., 18:00 óra

Helyszín:
Fashion Street Budapest (Deák Ferenc utca)