Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

DOBOS TAMÁS: W - Faur

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: könyvbemutató,slowxmas2023
Esemény kezdete: 2023-12-12 18:00:00
Esemény vége: 2023-12-12 20:00:00

Könyvbemutató

DOBOS TAMÁS: W - Faur

DOBOS TAMÁS: W

Könyvbemutató
2023.12.12. 18h
Faur Zsófi Galéria (1114. Bp., Bartók Béla út 25.)

A beszélgetés körzeműködői:
Bartis Attila, író, fotográfus
Dobos Tamás, fotográfus, operatőr
Faur Zsófi, galériatulajdonos
Ipsics Barbara, art director, kiadványtervező


Moderátor: Natália Gleason-Nagy, rendező, dramaturg

 

"Ha a fényképezést azért találták fel, hogy időtől megfosztott képpé merevítve megőrizzük a látható valóságot, akkor Dobos Tamás nem rendes fotográfus. Hisz soha senki nem látta azt a valóságot, aminek a lenyomata ott van az üveglemezein. Néha még ő maga sem. Az üvegre öntött emulzió olyan, mint a százéves tükör foncsora. Aki nézett már ilyen pincemélyről, vagy padlásról előkerült tükörbe, az pontosan tudja, hogy nem csupán önmagát látja benne, hanem ott van az arca tükörképén a Véletlen is." /Bartis Attila: Gödel, Dobos, Bach (részlet)

A könyvbemutató ideje alatt Dobos Tamás: W c. albumának limitált, fotónyomattal ellátott, sorszámozott példányai is megvásárolhatók lesznek a helyszínen.
Az esemény a SlowXmas mozgalom és a Bartók Béla Boulevard kiemelt adventi programsorozatának keretében valósul meg, a belépés ingyenes.