Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2021

Címkék: online műsor
Esemény kezdete: 2021-04-09 00:00:00
Esemény vége: 2021-04-18 00:00:00

2021-ben online formában érkezik a Budapesti Tavaszi Fesztivál, április 9-18. között.

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2021

 

Hamarosan indul a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivál! A nagyérdeműnek már nem kell sokáig várnia, amíg megtudhatja, idén mely produkciók és vendégművészek színesítik majd a tavaszunkat. Amint azt korábban írtuk, a járványhelyzetre való tekintettel online térbe költözik a fesztivál. A szokatlan platformhoz rendhagyó tartalom is társul.

A kialakult helyzet miatt alkalmunk nyílt arra, hogy visszatekintsünk a mögöttünk álló élményekre, emlékekre és tapasztalatokra, nincs ez másként a tavaly sajnálatos módon elmaradt Budapesti Tavaszi Fesztivál esetében sem.

40 év hosszú idő, zeneszeretők generációi nőttek fel, mióta először meghozták a tavasz madarai a zeneszót Budapestre, ezért a szervezők úgy döntöttek itt az idő visszanézni az elmúlt négy évtized válogatott programjait az otthon kényelméből és biztonságából.

A retrospektív visszatekintés mellett persze új produkciók és nevek is helyet kapnak majd a felhozatalban, amely megtekinthető a Fesztivál weboldalán

 

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Facebook oldala:
https://www.facebook.com/BudapestiTavasziFesztival

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Instagram profilja:
https://www.instagram.com/tavaszifesztival/

A Budapesti Tavaszi Fesztivál Youtube csatornája:
https://www.youtube.com/user/TavasziFesztival

 

Forrás: enbudapestem.hu