Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

ANTIK MŰVÉSZETI SÉTA

Érintett utcák: Art&Antique Street
Címkék: Séta
Esemény kezdete: 2021-09-25 11:00:00
Esemény vége: 2021-09-25 13:00:00

Kincskeresés a Lipótvárosban – antik tárgyak és tulajdonosaik

ANTIK MŰVÉSZETI SÉTA

Régi történetek nyomába eredünk a galériás negyedben – az antik tárgyak szerelmeseit, műkereskedőket és más szakértőket kérdezünk. Szóra bírjuk kedvenc tárgyaikat, amelyek egykor a mindennapi élet fontos kellékei voltak. Sétánk során feltárul a környék hol szórakoztató, hol szívszorító múltja is.

Séta időtartama: 2 óra

Sétát vezeti: Balázs Kata, idegenvezető, műtárgybecsüs, az Art & Antique Street menedzsere

Találkozási pont: Columbo szobor (Falk Miksa utca)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, -ha eljönne a sétára- regisztráljon a ildiko@moroantik.hu címen!

FONTOS!
Az összes beltéri helyszínen a szájat és orrot eltakaró maszk használata kötelező! Kérjük, hogy tartsák be a legalább 1,5 méteres távolságot! Amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van, igazoltan pozitív, vagy kontakt személynek minősül, semmiképp se vegyen részt a programokon!  

Amennyiben a járványügyi szabályok változnak, úgy azok mindenkori betartása mellett lehet majd az eseményen részt venni. Ha előírják védettségi igazolvány feltételét, akkor csak annak birtokában.

A program változtatásának jogát fenntartjuk!