Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Adventi évösszegző önismereti séta - Érzékelés és Felfedezés Műhely

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: Séta,slowxmas2023
Esemény kezdete: 2023-11-26 10:00:00
Esemény vége: 2023-12-10 17:00:00

Városi felfedezés egyéni és csoportos coaching a Spirit Crafts módszerével

Adventi évösszegző önismereti séta - Érzékelés és Felfedezés Műhely

Időpontok: 2023. november 14 - december 22.
/ előre egyeztetett időpontban 120 perces alkalmak

Ajándékozz magadnak Városi felfedezés önismereti alkalmat Advent idejére!
A Spirit Crafts abban segít, hogy olyanná formáld magad és az életed, amilyenné szeretnéd. Advent idején 120 perces workshopra hívlak, ahol a Spirit Crafts Városi felfedezés módszer segítségével összegzed 2023 évedet, hogy azt értékeivel együtt tudd magad után hagyni.
Az egyéni alkalom tartalmaz 2X30 perc egyéni coachingot. A workshop része két 25 perces egyéni séta, ahol a résztvevők egyéni tempóban sétálnak a környékbeli utcákon, ahol feltett kérdéseikhez és felismeréseikhez keresnek képi illusztrációt a környezetben talált "képek", látványok, részletek segítségével. A gondolatokból jönnek a képek és a képekből a gondolatok. A képek keresése és jelentéstartalmaik tudatosítása segít abban, hogy belső folyamataink megértéséhez közelebb kerüljünk, és egy apró első lépést tegyünk a változás útján. A módszerről bővebben itt olvashattok: www.spirit-crafts.com

Várlak decemberben az Érzékelés és Felfedezés Műhelyben!
Losonczi Anna építész, coach, Spirit Crafts társalapítója

Az alkalom 120 perces. Részvételi díj: a Bartók Béla Boulvard Advent keretében 30%-os kedvezménnyel. Jöhetsz egyedül (9800 Ft/120 perc), vagy jelentkezhetsz a csoportos alkalmaink egyikére (4500 Ft/fő/120 perc)
Karácsonyi Ajándék kupont küldök, ha ajándékba szeretnéd adni az eseményt, a kupon 2024 márciusig beváltható.

További részletek és jelentkezés: felfedezesekkertje@gmail.com
Érzékelés és Felfedezés Műhely | Facebook