Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Ábrahám Noémi - Andiamo című kiállítása a Keletben

Érintett utcák: Bartók Béla Boulevard
Címkék: Kiállítás,slowxmas2021
Esemény kezdete: 2021-11-20 19:00:00
Esemény vége: 2021-12-18 00:00:00

Bemutatkozó kiállítás!

Ábrahám Noémi - Andiamo című kiállítása a Keletben

Ábrahám Noémi másodéves Fotográfia szakos hallgató a MOME-n. Bemutatkozó kiállításán eddigi munkáiból láthatunk egy válogatást, amelyben különböző stílusok és műfajok egyaránt megjelennek. A témák között szerepel az emberi test vizsgálata, emellett a nosztalgia, a kalandvágy és az elidegenedés csendéletben való megjelenítése, és találkozhatunk személyesebb hangvételű narratív fotó sorozataival is.
"A kiállítás címének az olasz Andiamo szót választottam, két okból is. Egyrészt, a kiállítás egyik meghatározó anyaga 2021 nyarán készült, amikor két hetet egy Andiamo nevű vitorlás hajón töltöttem az Adriai tengeren, ennek során volt útitársam a fényképezőgépem. Másrészt a szó jelentése olaszul “gyerünk, menjünk”, amely pályafutásom kezdetére és lendületére utal.”

 

Megnyitó: 2021. november 20. 19.00

Helyszín: Kelet Kávézó és Galéria (1114 Budapest, Bartók Béla út 29.)

Megtekinthető: 2021. november 21.- december 18.