Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Programok

A legjobb belvárosi programok egy helyen

A belváros számtalan programmal várja, nem csak a turistákat, de a helyieket is. Ha egy konkrét napra, vagy épp egy konkrét témában keresel különleges eseményeket és élményeket, az alábbi naptárban könnyen átlátható, hol és mi történik a következő egy hónapban. Az alábbi lista egy exkluzív válogatás, ahol a BUM sajátszervezésű programjait és ajánlott eseményeit is megtalálod.


  • Címkék: városfelfedező játék
  • 2021-05-12 00:00
  • Badacsony vasútállomás
Kékesdy Ignácz nagybirtokos, szőlősgazda a Badacsony lejtőin elterülő hatalmas, 25 hektárnyi földterületet 1795-ben örökölte meg édesapjától. 1795. szeptember 22-én (kedden), a hegy ünnepét követően veszítette el édesapját. Éppen azon bál másnapján, amelyen Kisfaludy Sándor, a később Himfy néven is elhíresült költőnk szerelemre lobbant a húszesztendős bájos és gazdag lány, Szegedy Róza iránt. De ez egy másik történet, talán…
  • Címkék: városfelfedező játék
  • 2021-05-12 00:00
  • 1014 Budapest, Hess András tér 3.
1886-ban járunk. Erzsébet királyné Budára utazik, hogy itt várja be azt a napot, mely megszentelt napja egy nő életének. Gyermekét mindenképpen magyar földön kívánja világra hozni. Viszont aggasztó hírek érkeznek. Felbukkan egy rejtélyes merénylő… Teljesítsétek a küldetést, mentsétek meg a királynét!
  • Címkék: városfelfedező játék
  • 2021-05-12 00:00
  • Tapolca
Történetünk réges-régen játszódik, amikor még nem született meg a Pókember, Harry Potter, Darth Vader, de még Skye sem, amikor még nem léteztek kviblik és muglik, jedik, superman-ek sem igazán. Akkoriban még nem voltak Verdák és Thomas-féle mozdonyok. De, mint ahogy minden időkben, nagyon is léteztek tündérek, koboldok, manók, törpék, jóságos és gonosz lények egyaránt. Most nézzük, mi is történt akkortájt!