Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a bevasarloutca.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

NYOMOZZ VELÜNK! - AR/VR Game Flow Kft.

Majd két évig tartott a fejlesztés, hogy a legjobbat hozzuk létre, hogy elvetve az elavulóban lévő papíros megoldást, a városfelfedező nyomozós játékokba beépítsük a technika adta lehetőségeket. Beépítve a VR (Virtual Reality), azaz a Virtuális Valóság elemeit, eljutottunk a jelenlegi legfejlettebbhez, az AR (Augmented Reality), azaz a Kiterjesztett Valóság világához, és az ezen alapuló mobil applikációkhoz, hely alapú mobil kincskereső és felfedezős játékokhoz.

Bízunk abban, hogy sikerült, és Mindnyájan élvezni fogjátok játékainkat!

Az utóbbi évek során a felkészülés közben többek között az alábbi helyeken és városokban kalandoztunk, turistáskodtunk másképp. Vettünk részt izgalmas programokon, úgy mint tematikus sétavezetett túravárosi séta, városi kincskeresés, alternatív városnézésrejtélyes nyomozás aktív résztvevőiként a következő helyszíneken: Budapest, Budai vár, Keszthely, Veszprém, Székesfehérvár, Győr, Szeged, Hévíz, Siófok, Balatonfüred, Pécs, Kaposvár, Tapolca, Badacsony.

És így születnek meg szépen sorjában hely alapú mobil kincskereső és felfedezős játékaink gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt:

Valamint a beltéri kincskereső és a hibrid (mobil és analóg elemekt tartalmazó), akár 105 fő részvételét is biztosító csapatépítő játékaink:

  • A Fáraók Kincsei Nyomában - 7-12 éves korosztálynak készült beltéri kincskereső - nyomtass és játssz - partijáték, születésnapi zsúrokra, és a
  • Mentsétek meg az Emberiséget - címet viselő csapatjátékunk 4-7 fős csapatokkal 15 csapatig, akár 105 fő részvételével “dobozból kivéve” azonnal játszható a megrendelést követően! Magyar és angol nyelven is.

Nyomoztok Velünk?

 

Azonban nem áll meg a fenti játékoknál a mobil applikáció adta lehetőség. 

  • gamifikációs megoldásokkal

  • kiterjesztett valóság élménnyel

  • igény szerint egyedi tartalommal fejlesztve

Az AR/VR Game Flow Kft. helyszín alapú (GPS), kiterjesztett valóság (AR) elemekkel gazdagított applikációja lényegében egy komoly mobil játék (angolul serious game), amely kiváló szórakozást, szórakozva tanulást biztosít életkortól függetlenül kisebb és nagyobb társaságok, családok, céges csapatok számára.

Az espoto GmbH. által fejlesztett, és több nívós turisztikai és IT díjat elnyert keretalkalmazásunk számtalan egyedi lehetőséget kínál céges csapatépítő tréning, vagy oktatási és turisztikai gamifikációs területekre.

Részletekért KATT ide!

1014 Budapest, Hess András tér 3. (budapesti játék címe)
+36 20 944 1207

https://nyomozzvelunk.hu/
NYOMOZZ VELÜNK! - AR/VR Game Flow Kft.